Plum MOJITO
プラムモヒート Plum MOJITO ラムをベースにしたキューバ発祥のカクテル、モヒート。 今回はベース酒をMIYAYOSHIでアレンジ しました。 Mojito is a rum-based cocktail originating from Cuba. This time, I arranged the base sake with MIYAYOSHI . 作り方 1.グラスにミント・ライムを入れて潰すマッシャーやすりこぎなどでライムを潰し、お好みで果汁にブラウンシュガーを溶かします。砂糖はガムシロップなどでもかまいませんが、ブラウンシュガーや三温糖を使うと味にコクがでます。 2.グラスにミントを入れ、優しく潰すミントは好みのものでOKですが、爽快感の強いスペアミントがおすすめです。梅酒にミントとライムが加わることでよりスッキリとした味わいを楽しむことができます 。 3.氷、ラム、炭酸水を順に入れ、よく混ぜる。氷を入れMIYAYOSHI梅酒を注いだら一度よく混ぜ、最後に炭酸水を入れ、軽く混ぜて完成です。 How to make 1. Put the mint and lime in a glass and crush them. Mash the lime with a masher or pestle, and dissolve the brown sugar in the juice according to your preference. You can use gum syrup as the sugar, but brown sugar or brown sugar will give it a richer taste . 2. Put mint in a glass and crush it gently. You can use any mint you like, but we recommend spearmint, which has a strong refreshing taste. By adding mint and lime to plum wine, you can enjoy a refreshing taste. 3. Add ice, rum, and carbonated water in order and mix well. Add ice, pour in MIYAYOSHI plum wine, mix well, then add carbonated water and mix gently to complete. MIYAYOSHIにミントとライムが加わることでよりスッキリとした味わいを楽しむことができます。 By adding mint and lime to plum MIYAYOSHI, you can enjoy a refreshing taste. BACK→ |