Vanilla Ice Cream with Plum Sauce
バニラアイス 梅ソース Vanilla Ice Cream with Plum Sauce 甘酸っぱい梅酒のシロップと濃厚なコクのバニラアイスがよく合います。 作り方 1.MIYAYOSHIとグラニュー糖(少量)お好みの量で調整し、弱火でとろみがつくまで煮詰める。 ※焦げないようにゆっくりと混ぜる。 2.バニラアイスにかけて完成。お好みでフルーツやミントを添えて。 How to make 1.Adjust the amount of MIYAYOSHI and granulated sugar (a small amount) to your liking, and simmer over low heat until it thickens. *Mix slowly to avoid burning. 2. Finished by pouring over vanilla ice cream. Garnish with fruit or mint if desired. 何度も口にしたくなる、絶品の一品です。是非、食後のデザートに試してみてください。 It is an exquisite dish that you will want to eat again and again. Please try it as an after-meal dessert. BACK→ |