New lineup No.23

 

 

 

 

 

MIYAYOSHI No.23 甘みの強さ 3

露茜とレモンの爽やかさ、ジンのほろ苦さ、蜂蜜の甘さが絶妙に調和した新感覚梅酒です。

2025年2月25日 数量限定発売予定。

11年の思考錯誤を経て、MIYAYOSHI梅酒の最高峰が完成しました。ナンバリングは23です。MIYAYOSHI No.23は材料にとことんこだわり完成させました。生産量には限界があるため数量限定で2025年2月に発売予定です。他にはない唯一無二の本格梅酒を是非ご賞味下さい。

 

MIYAYOSHI No.23 Sweetness strength 3

A new type of plum wine that perfectly harmonizes the freshness of TUYUAKANE with lemon, the bitterness of gin, and the sweetness of honey.

A limited number of bottles will be released in December.

After 11 years of trial and error, the pinnacle of MIYAYOSHI plum wine has been completed. It is numbered 23. MIYAYOSHI No. 23 was completed with the utmost attention to the ingredients. Due to limited production, it is scheduled to be released in February 2025 in limited quantities. Please enjoy the one and only authentic plum wine you won't find anywhere else.

 

 

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露茜は従来の梅に比べアントシアニンなどの機能性成分が豊富で、酒に漬け込むと濃い赤色に染まります。そんな露茜で独自のレシピを使い、手作業で一つ一つ丁寧に造り上げられたプラムリキュールは、露茜の果実のみから出た鮮やかな赤色と、さわやかな酸味が特徴です。

Compared to traditional plums, Tsuyuakane is rich in functional ingredients such as anthocyanins, and turns deep red when soaked in sake. The plum liqueur, which is carefully made one by one by hand using a unique recipe from Tsuyukane, is characterized by its bright red color and refreshing acidity, which comes only from the Tsuyuakane fruit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

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